Και ο Τσέχος ο αληταράς! (vid)

  Από paok24.com:Με το... ιστορικό γκολ που πέτυχε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο 90ο λεπτό του τελικού, ο Μάικλ Κρμέντσικ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9 γκολ και 4 ασίστ στα 28 παιχνίδια που φόρεσε την "ασπρόμαυρη" φανέλα!
Πηγή: paok24.com
Και ο Τσέχος ο αληταράς! (vid)

Βλέποντας όμως κανείς τα επιμέρους στατιστικά του Τσέχου επιθετικού, δεν μπορεί να μην σταθεί στα... κατορθώματά του στο Κύπελλο Ελλάδας!

Έχουμε και λέμε: Ο Κρμέντσικ αγωνίστηκε στα 6 από τα 7 παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, λείποντας μόνο από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία το οποίο παρακολούθησε από τον πάγκο.

Στα υπόλοιπα πέντε, έκανε τη... δουλειά του και με το παραπάνω! Πιο συγκεκριμένα, σκόραρε και έδωσε ασίστ στο παιχνίδι με τη Λάρισα σε 59 λεπτά συμμετοχής, σκόραρε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη εις βάρος της ΑΕΛ με 2-1 σε 63 λεπτά συμμετοχής και σκόραρε και στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 65΄ και διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 στο 88΄.

Και πάμε και στα... σοβαρά! Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που έκρινε ο Τόμας Μουργκ, ο Κρμέντσικ ήταν βασικός για 73 λεπτά χωρίς να σκοράρει, ωστόσο ήταν κάτι περισσότερο από καθοριστικός στη ρεβάνς της Τούμπας.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ΑΕΚ, ο Τσέχος φορ μπαίνει ως αλλαγή στο 77΄ και στο 84΄ πετυχαίνει το... σούπερ γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ έγειρε ξανά την πλάστιγγα υπέρ του πριν "χτυπήσει" ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με το... κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει χθες το βράδυ, την ώρα που η παράταση στον τελικό έδειχνε αναπόφευκτη!

Στο σύνολο, ο Κρμέντσικ πέτυχε 5 γκολ σε 6 παιχνίδια Κυπέλλου και έδωσε μία ασίστ, σε μόλις 273΄ λεπτά συμμετοχής!

Διαβάστε ακόμη...