Φάκελος Εσίτι!

  Από paok24.com:Ένα από τα πολλά θέματα που θα κληθεί να διευθετήσει ο ΠΑΟΚ το προσεχές διάστημα, είναι και αυτό του Άντερσον Εσίτι.
Πηγή: paok24.com
Φάκελος Εσίτι!

Όπως προκύπτει, η Γκοζτέπε δεν προτίθεται να ανοίξει κουβέντα με τον Δικέφαλο ούτε για αγορά των δικαιωμάτων του Νιγηριανού χαφ αλλά ούτε ακόμα και για νέο δανεισμό, καθώς δεν έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την παρουσία του, από τον περασμένο Ιανουάριο έως και πριν μία εβδομάδα.

Ο 26χρονος χαφ φόρεσε τη φανέλα της Γκοζτέπε σε 20 παιχνίδια και συνολικά κατέγραψε 805 λεπτά συμμετοχής πλην του... ιστορικού γκολ που πέτυχε στο ματς κόντρα στην Αντάλιασπορ. Σε ότι αφορά την Γκοζτέπε, τερμάτισε στη 10η θέση της Super Lig.

Κάπως έτσι, ο Άντερσον Εσίτι θα βρεθεί στην "πρώτη" του ΠΑΟΚ εάν στο διάστημα που ακολουθεί δεν βρεθεί ομάδα που θα δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό, με τα "αγκάθια" στην περίπτωση του Νιγηριανού να είναι δύο!

Το πρώτο, το πολύ υψηλό συμβόλαιό του που "αγγίζει" τις 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως και το δεύτερο η χρονική διάρκεια αυτού, καθώς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε ακόμη...