Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' Εθνικής γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Θεσσαλία για να αντιμετωπίσει τις Ελπίδες Καρδίτσας, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, το Σάββατο 15 Μαΐου και ώρα 17:00.
Πηγή: acpaok.gr
Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ

Ζητούμενο για τον Δικέφαλο οι τρεις βαθμοί της νίκης αλλά και η παραγωγή όμορφου ποδοσφαίρου. Οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» δείχνουν ότι έχουν αφομοιώσει το τακτικό παιχνίδι του προπονητή τους και ανεβάζουν στροφές παιχνίδι με το παιχνίδι με τον στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Με μία μικρής διάρκειας προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας. Το πρωί του Σαββάτου, η ομάδα θα ταξιδέψει από την Τούμπα με προορισμό την Καρδίτσα.

Την αναμέτρηση θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε, με εικόνα, ήχο και περιγραφή, αποκλειστικά από το AC PAOK TV.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο προπονητής του Δικεφάλου, Πέριτσα Κρστιτς, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Σε κάθε αναμέτρηση μπαίνουμε για να δείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Σε κάθε αγώνα τα γκολ που βάζουνε τα κορίτσια και το παιχνίδι που κάνουμε το αφιερώνουμε στον Λαό του ΠΑΟΚ. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν μπορούμε να τους έχουμε δίπλα μας λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Όταν τελειώσει η καραντίνα τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί ένας κόσμος με την δυναμική των φίλων του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σε κάθε παιχνίδι κοντά στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...