Η… επιστροφή του Μιχαηλίδη

Από inpaok.com:H επιστροφή του ΠΑΟΚ στην αμυντική γραμμή των τριών στόπερ αλλά και τα προβλήματα με τους Χοσέ Κρέσπο και Ίνγκι Ίνγκασον έδωσαν την ευκαιρία στον Γιάννη Μιχαηλίδη να επιστρέψει στο προσκήνιο, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να την αρπάζει από τα μαλλιά, φωνάζοντας δυνατά «παρών».
Πηγή: inpaok.com:
Η… επιστροφή του Μιχαηλίδη

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ αγωνίστηκε για ακόμα μια φορά ως βασικός, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και παρά την ήττα με 1-0 ήταν ίσως ο κορυφαίος των «ασπρόμαυρων» με ορθές τοποθετήσεις και άνεση στο χειρισμό της μπάλας.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα στο μίνι πρωτάθλημα των Play Off και έκτη συνολικά σε εννέα παιχνίδια, με τους αριθμούς του να θυμίζουν το πρώτο κομμάτι της σεζόν, όταν και είχε πάρει αρκετές συνεχόμενες ευκαιρίες στο αρχικό σχήμα.

Στη συνέχεια ο Πάμπλο Γκαρσία πορεύτηκε με ένα σχήμα με δύο κεντρικούς αμυντικούς και ο Έλληνας στόπερ έμεινε λίγο πιο πίσω στην ιεραρχία, πριν επιστρέψει στη δράση στα Play Off, όπου και δείχνει ένα αρκετά καλό πρόσωπο.

Συνολικά τη φετινή σεζόν ο νεαρός αμυντικός από τα Γιαννιτσά έχει καταγράψει 26 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...