Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Prima Holidays

Από acpaok.gr: Για τα Play-Off 5ης-6ης θέσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης το Σάββατο 8 Μαΐου και ώρα 13:00, τον Υδραϊκό.
Πηγή: acpaok.gr
Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Prima Holidays

Ο Δικέφαλος, στον τελευταίο αγώνα του για τον θεσμό του πρωταθλήματος, ψάχνει μία νίκη γοήτρου και ουσίας η οποία θα του δώσει την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, η οποία ωστόσο δεν διακυβεύει κάτι αφού τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα κριθούν μέσω του Final-8 του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως μία δυνατή μάχη στην οποία θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των αγώνων του κυπέλλου.

Απέναντι τους, ο Υδραϊκός, μία αξιόμαχη ομάδα η οποία θέλει με την δική της σειρά μία νίκη γοήτρου απέναντι στον ΠΑΟΚ Prima Holidays, αφού στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Δικέφαλο γνώρισε την ήττα με 8-10.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Υδραϊκό, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει του τριήμερου του Κυπέλλου, το οποίο είναι σε δύο εβδομάδας. Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Υδραϊκό θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, θέλουμε να τους αντιμετωπίσουμε όπως κάναμε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Θα δώσουμε το 100% των δυνατότητων μας για να πάρουμε τη νίκη».

Σάββατο 8 Μαΐου 2021
Play-Off 5η-6η θέση, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης
13:00, Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Prima Holidays

Διαβάστε ακόμη...