Winmasters MVP η Μαρία Μήτκου!

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Μαρία Μήτκου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Winmasters MVP η Μαρία Μήτκου!

Η Ελληνίδα αμυντικός, με ένα γκολ και σταθερή παρουσία στα αμυντικά της καθήκοντα, συνέβαλλε τα μέγιστα στην εκτός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου με 0-3, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου γυναικών.

Η Μαρία Μήτκου τερμάτισε πρώτη με 66%, ενώ δεύτερη ήταν η Αναστασία Σπυριδωνίδου με 34%.

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Μαρία Μήτκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την νίκη της ομάδας. Παίζαμε με μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Δείξαμε την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την δύναμή μας και ευτυχήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που ήταν και ο μοναδικός στόχος. Για τον τίτλο του MVP είμαι διπλά χαρούμενη γιατί βοήθησα την ομάδα στο πιο κομβικό θεωρώ σημείο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέλος, να ευχαριστήσω και τους δημοσιογράφους για τις ψήφους».

Συγχαρητήρια Μαρία!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...