Μπαμ, ζιπ, αχ… σε covid και Κονάτε

Απο basketplus.gr: Και εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα, ήρθαν δύο κρούσματα covid19 στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αναστατώσουν το περιβάλλον.
Πηγή: basketplus.gr
Μπαμ, ζιπ, αχ… σε covid και Κονάτε

-Δεν αφορούσαν το αγωνιστικό. Παίκτες, προπονητές είναι ΟΚ. Ωστόσο η προσωρινή απουσία των δύο παιδιών είναι δυσαναπλήρωτη. Και ο ένας έκανε το εμβόλιο τη Μ. Εβδομάδα. Περαστικά... Δεν θα πάει Αθήνα.

-Η δουλειά όμως δεν σταματά για τον Χατζόπουλο, που ετοιμάζεται και αυτός (αύριο;) για την μαγική βελόνα. Προβληματίζεται όμως για το γεγονός οτι η καταμέτρηση δεν έβγαλε 100% αποτέλεσμα, καθώς υπάρχουν αρκετές ανώνυμες μετοχές.

-Δεν θα μείνει εκεί. Περιμένει επαφή με στέλεχος της ΠΑΕ, ώστε να διερευνήσει διπλό ραντεβού με την οικογένεια Σαββίδη.

-Είναι και τα 500, αλλά και εκείνο το μεγάλο δάνειο, για το οποίο θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μην βαραίνει πλέον την εταιρία. Είναι πολλά τα λεφτά... Άρη (Καρακούση), πραγματικό τροχοπέδη για όποιον σκέφτεται να ενδιαφερθεί ιδιοκτησιακά.

-Ναι αλλά ο κάθε υποψήφιος ξέρει πλέον οτι μέχρι τον Ιούνιο θα εξαφανιστεί αυτό το 1.1 εκ. ευρώ που βάραινε ένα χρόνο πριν. Έμεινε ένας κόουτς και δύο παίκτες (τελευταίες δόσεις) από το ΒΑΤ. Είπαμε... Μίνι θαύμα του Αθανάσιου.

-Τώρα για την επόμενη μέρα αγωνιστικά, για Ευρώπας κλπ... υπομονή, όλα έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Ακόμα και με αυτή την 2η εγγυητική των 80 χιλιάδων ευρώ.

-Πως είναι δυνατόν μια ομάδα που κάνει τέτοια προσπάθεια εξυγίανσης να δεσμεύει ένα τέτοιο ποσό που ισούται με δύο καλά συμβόλαια; Η αλήθεια είναι οτι στην ΚΑΕ έχουν "μαρκάρει" το από πού αρχίζει αυτή η ιστορία και ποιοί πιέζουν.

-Και περιμένουν. Μην τυχόν και οι "εμπνευστές" μείνουν ξαφνικά μετέωροι με αποχωρήσεις σημαντικών χρηματοδοτών. Μην τυχόν και ομάδες οδηγηθούν έτσι στο βάραθρο μικρότερων κατηγοριών...

-"Κρατήστε την εγγυητική από το τηλεοπτικό μέχρι τον Γενάρη" ήταν η σχετική αντιπρόταση από το "Παλατάκι". 30 χρόνια επαγγελματικό πρωτάθλημα, μια εγγυητική, τώρα με τη πανδημία... δύο. Ξεχειλίζει η λογική.

-Έχει και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τη Τρίτη ε; Τελικά έληξε η προθεσμία (5/5) για να ξοφλήσει η ΑΕΚ τα χρωστούμενα; Και αν δεν τόκανε... διακανονισμοί τέλος και άμεση εξόφληση όλου του ποσού των έξι ban; Οκ Πάσχα ήταν, μην δούμε και κάτι σχετικό σε ρεπορτάζ. Καίει σαν ψητό σε θράκα ε;

-Ο ΠΑΟΚ ζήτησε το ματς να γίνει στις τρεις και περιμένει την ΕΡΤ. Αυτή αποφασίζει.

-"Με πλησίασαν το 1987 δύο Σοβιετικοί πολίτες και μου ζήτησαν να παρέμβω για να κερδίσει η ΕΣΣΔ το τελικό του Ευρωμπάσκετ. Δεν θυμάμαι ποιοί ήταν και τι άλλο έλεγαν". Θα με διαψεύσει κανείς; Καλά έκανε και δεν πήρε θέση η ΕΟΚ. Θα νομιμοποιούσε την βλακεία.

-Τόκανε ο Φσούλας. Ας πούμε ως θιγόμενο μέλος εκείνης της ομάδας και για να πει κάτι πομπώδες ενόψει εκλογών. Ευκαιρία ε;

-Δεν χαλά τη ζαχαρένια του ο Μίστερ Μπιν, κατά κόσμον Ουίλι Χάτσερ. Βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη, επιστρέφει αύριο αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα αναχωρήσει άμεσα για ΗΠΑ.

-Περιμένει να εξοφληθεί.

-Ήταν ωραίο το αποκλειστικό τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού περί Αμερικάνικου ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

-Παιδιά... Για ρίξτε μια ματιά στο Basketplus 17 Απριλίου. Εκεί, ναι... Αποκλειστικό. Ξέρουμε οτι δεν έγινε on purpose πάντως. Αβλεψία, αβλεψία...

-Eϊδαμε και λίγο ΝΒΑ αυτές τις μέρες. Μπακς VS Νετς... Ο ορισμός του εξατομικισμού ενός ομαδικού σπορ, της έλλειψης φαντασίας, συνεργασιών, αυτοματισμών. Η μπάλα από το δεξί στο... δεξί και... "μα το κουτσό ελάφι", ότι βγει. Εμ πως αλλοιώς... 45άρες;

-O Koνάτε μέσα Ιουλίου θα είναι στο Τσάρλεστον για να παίξει με τους αποφοίτους του Γουέστ Βιρτζίνια Γιουνιβέρσιτι στο The Basketball Tournament. 64 ανάλογες ομάδες, 5 διαφορετικές περιοχές αγώνων και οι τελικοί για το ένα εκ. δολάρια στο Ντέιτον του Οχάιο.

-O Σαγκς, όπως τον λένε στις ΗΠΑ (όχι δεν είναι ο φρόντμαν των Μάντνες), μίλησε για την συμμετοχή του σε συνέντευξη podcast με άλλους αποφοίτους-παίκτες του σχολείου.

-Μίλησε για το πως έφυγε νωρίς από το κολέγιο, για το οτι ήθελε να παίζει περισσότερο στην Ισπανία και για το οτι αγαπημένοι του παίκτες στο ΝΒΑ είναι οι Ντουέιν Γουέιντ και Λεμπρόν.

-Και πρόσθεσε λίγα για ΠΑΟΚ... "Νέος προπονητής, νέα αρχή, είναι καλά, μαθαίνω. Είχα ακούσει καλά πράγματα για την Ελλάδα, κυρίως για τις διακοπές, αλλά μάλλον ήρθα σε λάθος εποχή. Βρέχει αρκετά, συνεχώς, κάνει κρύο, χειμώνας..."

-H ίδια παρέα έκανε ανάλογη συνέντευξη και στον Ντέβιν Ίμπανκς, απόφοιτος και αυτός του ίδιου σχολείου το 2010...

-O Nόβισα Βελίσκοβιτς το πήρε απόφαση. Ο αρχηγός της Παρτιζάν σταματά το μπάσκετ στα 34 και προορίζεται για γενικός διευθυντής των Γκρόμπαρι. Δίπλα σε Σάβιτς... Έπαιξε 10 σεζόν στην Παρτιζάν και πήρε 13 τίτλους.

-Στην Ισπανία; Η Ρεάλ θέλει τον Γιαμπούσελε της Βιλερμπάν και η Μπάρτσα τους Ρέινολντς, Πάνγκος, στηριζόμενη στο 1.5 χαρτί των Τίμπεργουλφς για Μπολμάρο και στο αντίο του Πούστοβι με το οποίο οι Καταλανοί γλυτώνουν ένα μύριο συμβολαίου.

-Bλέπεις αυτή την Εθνική Σενεγάλης... Ο Πιέρια Χένρι (ναι ο γνωστός της Βιτόρια) και οκτώ τέρατα από 2.05 ως 2.24. Θα είναι η ατραξιόν στο Προολυμπιακό του Βελιγραδίου. Μάλιστα οι τρεις Φολ έχουν συνολικό ύψος... 6.48.

Διαβάστε ακόμη...