Πάει για δανεισμό ο Λημνιός

Από sfina.gr: Σίγουρα αλλιώς το περίμενε το βήμα στην καριέρα του προς την Ευρώπη ο Δημήτρης Λημνιός και αλλιώς το ζει, ειδικά στην πρώτη του σεζόν στην Κολωνία.
Πηγή: sfina.gr
Πάει για δανεισμό ο Λημνιός

Το καλοκαίρι έφυγε από τον ΠΑΟΚ για 3.300.000 ευρώ και προσπαθεί από την αρχή της σεζόν να βρει τα "πατήματα" του στην Κολωνία, χωρίς να έχει πείσει τόσο του Μάρκους Γκίζντολ στην αρχή της σεζόν αλλά στην συνέχεια και τον Φρίντχελμ Φούνκελ.

Στην γερμανική ιστοσελίδα express.de φιλοξενείται εκτενές αφιέρωμα για τον Λημνιό, με δηλώσεις του τεχνικού της Κολωνίας, ενώ γίνεται αναφορά στο ότι θα πάρει το καλοκαίρι μια ευκαιρία ακόμα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Αν δεν πείσει τότε ο δανεισμός θα είναι η μοναδική λύση.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει :

"Μέχρι στιγμής, είναι μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Λημνιός μετακόμισε το καλοκαίρι για πολλά χρήματα (3,3 εκατομμύρια ευρώ) και με μεγάλες ελπίδες από τον ΠΑΟΚ αλλά ακόμα δεν μπόρεσε ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Φρίντχελμ Φούνκελ πιστεύει ότι η Κολωνία έκανε μια σημαντική ανακάλυψη παρά την απογοητευτική του απόδοση μέχρι στιγμής!

"Ο Ντίμι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός παίκτης στην πτέρυγα τα επόμενα χρόνια. Απλά πρέπει να του δώσετε το χρόνο που χρειάζεται. Είναι νέος και γρήγορος", δήλωσε ο Φουνκέλ, επιβεβαιώνοντας ότι έχει τα απαραίτητα στοιχεία για την Μπουντεσλίγκα.

Μέχρι στιγμής ο Λημνιός δεν κατάφερε ακόμη να συνηθίσει τον ρυθμό στο γερμανικό ποδόσφαιρο. "Είναι υπερβολικά ενθουσιώδης και κάνει ένα ή δύο λάθη", λέει ο Φούνκελ. Η διαφορά όμως μεταξύ του ελληνικού πρωταθλήματος και της Μπουντεσλίγκα είναι τεράστια.

Το καλοκαίρι θα κάνει άλλη μια προσπάθεια να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα, ίσως με έναν νέο προπονητή. Εάν δεν είναι σε θέση να πείσει κατά την προετοιμασία, στην Κολωνία σκέφτονται να τον δώσουν δανεικό, με τον Έλληνα παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024″.

Διαβάστε ακόμη...