«Το 100% για τους στόχους μας»

Από inpaok.com: Τι ανέφερε ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
«Το 100% για τους στόχους μας»

Ο Λευτέρης Λύρατζης μίλησε μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος είναι πλέον πιο αποτελεσματικός και αρχίζει να βγαίνει η δουλειά της προπόνησης, ενώ σημείωσε πως θα δώσουν το 100% στα παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά είπε: «Είχα ένα χτύπημα στο τέλος, με επηρέασε και το ότι είχα να παίξω αρκετό καιρό. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Μου έλειπε αγωνιστικός ρυθμός, αλλά προσπάθησα να το αντιμετωπίσω».

Για την ανέπαφη εστία για τρίτο σερί παιχνίδι: «Το μηδέν πίσω είναι πάντα πολύ σημαντικό. Το καταφέραμε για Τρίτη συνεχόμενη φορά. Αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, κοιτάς να το βελτιώσεις. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, όπως και τα δύο προηγούμενα, δηλαδή συμπαγείς στην άμυνα και να καταφέρουμε να σκοράρουμε μπροστά. Θα επικεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης, σε έναν «τελικό» όπως είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ».

Για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας, στα τελευταία παιχνίδια: «Έχει αλλάξει η αποτελεσματικότητα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τεράστιο, γιατί όλοι έδιναν το 100% συνέχεια. Σε κάποια παιχνίδια απλά δε μας έβγαινε. Τώρα, αρχίζει και μας βγαίνει αυτό που δουλεύει ο κόουτς στην προπόνηση. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί πολλοί παίκτες είναι καταπονημένοι. Έχουν απομείνει λίγα παιχνίδια και θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη...