«Μοιράζονται μια πίτα…»

Από inpaok.com: Για το ποδοσφαιρικό πραξικόπημα του ESL που ναυάγησε τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος, μεταξύ διάφορων ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αθλητική εκπομπή του Open.
Πηγή: inpaok.com
«Μοιράζονται μια πίτα…»

Μεταξύ άλλων είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πολύ συγκεκριμένο γκρουπ ομάδων συνεχώς μοιράζονται μια πίτα η οποία είναι λογικό να τους φαίνεται όλο και μικρότερη. Έχουμε συνηθίσει το ποδόσφαιρο να το αντιμετωπίζουμε κυρίως με οικονομικούς όρους».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον:

«Όταν αυτός ο σπόρος μπαίνει, δύσκολα βγαίνει. Ενδεχομένως να μεταμορφωθεί σε μια άλλου ύφους και άλλου είδους πρόταση. Οι αντιδράσεις που υπήρξαν είναι εκείνες που είτε θα καθυστερήσουν πολύ, είτε θα βάλουν άλλα όρια σε αυτές τις ομάδες για την πρόταση που ενδεχομένως να ξανακάνουν».

Για το αν θα πρέπει να τιμωρηθούν οι δώδεκα μεγάλοι:

«Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις ούτως ώστε αυτός ο σπόρος της αμφισβήτησης του συγκεκριμένου format του ανοικτού ποδοσφαίρου να μην ξαναφυτρώσει. Νομίζω ότι και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η UEFA και η FIFA θα πρέπει να διατηρήσουν με κάποιο τρόπο την "ανοικτότητα" των διοργανώσεων».

Για την αντίδραση των ελληνικών ομάδων:

«Θα πρέπει και εμείς να ενισχύσουμε τον δικό μας ανταγωνισμό και προφανώς να ζητούμε αυτόν τον ανταγωνισμό να τον υιοθετεί και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε αμήχανοι και μακριά από τις εξελίξεις».

Διαβάστε ακόμη...