Το παράδειγμα Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπως ανακοίνωσε επίσημα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ χθες, αποτελώντας την πρώτη επίσημη συμφωνία για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Το παράδειγμα Καμπερίδης

Ο 22χρονος δεν κέρδισε τυχαία αυτό το νέο συμβόλαιο. Στην πρώτη του σεζόν, στο επόμενο επίπεδο μετά από μια τριετία στον Πανιώνιο, έχει βρει μέχρι στιγμής 10,8 λεπτά ανα αγώνα, σουτάροντας με σχεδόν 42% στο τρίποντο, με μέσο όρο 3,5 πόντων.


Πέρα από τα στατιστικά, ο Καμπερίδης κατάφερε να λογίζεται ως ένα σημαντικό κομμάτι στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, έχοντας το δικό του ρόλο στο rotation.

Δεδομένης της διάθεσης του ΠΑΟΚ, να κρατήσει έναν «κορμό» και για τα επόμενα χρόνια, δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη συμφωνία ήρθε με τον 22χρονο φόργουορντ, που έδειξε φέτος, ότι μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο και μέσα στην επόμενη διετία θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει, να ωριμάσει ακόμα περισσότερο και να δείξει αν μπορεί να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο του.

Οι συζητήσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν, αναμένεται να κορυφωθούν στο επόμενο διάστημα και είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψουν και νέες εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...