ΠΑΟΚ x HomeFans – This is Toumba

Από paokfc.gr: Ο Covid 19 μπήκε στη ζωή μας και άλλαξε ριζικά την καθημερινότητά μας, στερώντας μία... ιερή στιγμή για τον καθένα μας: το γήπεδο.
Πηγή: paokfc.gr
ΠΑΟΚ x HomeFans – This is Toumba

Τα περισσότερα γήπεδα παραμένουν κλειστά, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε τον κατάλληλο συμπαίκτη για ν' ανοίξει και πάλι τις πόρτες της Τούμπας, έστω και ψηφιακά.

Ο Δικέφαλος συμφώνησε ν' αποτελέσει μέρος του δικτύου των HomeFans εντάσσοντας την Τούμπα στους top ποδοσφαιρικούς προορισμούς στον κόσμο για τους φίλους του αθλήματος που συλλέγουν εμπειρίες από τα πιο ιδιαίτερα γήπεδα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τους HomeFans θα δώσει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον κόσμο να ζήσουν live έστω και ψηφιακά τη μαγεία της Τούμπας, να μάθουν την ιστορία μας και να μεγαλώσουν τη φήμη του συλλόγου σε διεθνές επίπεδο.Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να μπουν ξανά στο... σπίτι τους και να πάρουν μία μικρή δόση από την προ Covid 19 ζωή μέχρι να έχουμε και πάλι τη χαρά να τους υποδεχτούμε στην Τούμπα.Όταν θα γίνει αυτό, θα ενεργοποιηθεί και το δεύτερο επίπεδο της συμφωνίας με τους HomeFans που θα παρέχουν σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να βιώσουν την εμπειρία της Τούμπας σε ντέρμπι. Ν' αντιληφθούν τη σχέση της ομάδας με ολόκληρη της πόλη και να μυηθούν στην κουλτούρα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο live virtual tour της Τούμπας που θα ξεναγεί τον κόσμο στους χώρους του γηπέδου και θα μιλάει για την ιστορία του συλλόγου και του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σε ημερομηνία που θ' ανακοινωθεί σύντομα.Meet HomeFansΠάμε, όμως, να γνωριστούμε με τους καινούργιους μας φίλους. Οι Homefans είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016 με στόχο να φτιάξει μία πλατφόρμα, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι ταξιδεύουν στον πλανήτη για να δουν ποδόσφαιρο.Όλα ξεκίνησαν όταν ο Luke Verbeek, CEO των Homefans αποφάσισε να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να δει από κοντά την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων ο Luke για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, μόνος του στο Μάντσεστερ δεν είχε και πολλά να κάνει, πέρα από το να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το παιχνίδι, χωρίς παρέα ή οικογένεια μαζί του. Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει κάποιους ντόπιους. Εκεί άλλαξαν όλα. Ο Luke βίωσε μία αξέχαστη εμπειρία, πέρασε ένα διήμερο με τους νέους του φίλους κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα των Homefans.Όταν επέστρεψε στο σπίτι, σύστησε την ομάδα του και ξεκίνησε να υλοποιεί το όραμά του. Ταξίδια σε όλο τον κόσμο για το ποδόσφαιρο με ξεναγούς ντόπιους οπαδούς. Πέντε χρόνια μετά, τίποτα δεν είναι ίδιο και οι Homefans εξαπλώνονται με όχημα την αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο και τα ταξίδια.Η προσαρμογή στα νέα δεδομέναΟ Covid 19 ανάγκασε τους Homefans να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Με κλειστά γήπεδα και απαγορευτικό στα ταξίδια, η μόνη λύση ήταν η στροφή στον ψηφιακό κόσμο.

Οι Homefans στράφηκαν στα Virtual Tours σε γήπεδα ανά τον κόσμο και πλέον οι φίλαθλοι μπορούν να απολαμβάνουν από την άνεση του σπιτιού τους την εμπειρία ενός γηπέδου, με ντόπιους φιλάθλους να τους βάζουν στο κλίμα και να τους διηγούνται τις δικές τους ιστορίες, παρέχοντας αποκλειστικό υλικό και μία νέα matchday experience.Είπαν για τη συνεργασία:Ο εκ των ιδρυτών των Homefans, Daniel Velasquez, δήλωσε για τη συνεργασία:«Αυτή η συνεργασία δημιουργεί νέα δεδομένα για τους Homefans. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τις αμέτρητες δυνατότητες που μας προσφέρει η συνεργασία με ένα brand και έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον ψηφιακό κόσμο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, αλλά είναι επίσης κι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στο κοινό μας.Ο ΠΑΟΚ πίστεψε στη νέα προσέγγιση των Homefans που συνδυάζει τις ψηφιακές τάσεις με το ποδόσφαιρο και τη μετάδοση της κουλτούρα των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι ν' αναπτύξουμε μια σειρά από μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν την εμπειρία της Τούμπας στο διαδίκτυο αλλά και δια ζώσης.Ανυπομονούμε να προσφέρουμε αυτές τις μοναδικές εμπειρίες στην αγορά των Homefans«.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ο New Media Director της ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης σχολίασε:«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτήν τη νέα συνεργασία μεταξύ του ΠΑΟΚ και των Homefans, που θα προσφέρει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσουν το περίφημο γήπεδο της Τούμπας εκ των έσω με αποκλειστική πλήρη πρόσβαση και εξατομικευμένες ιστορίες.Για έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο με το πάθος του ΠΑΟΚ, το άνοιγμα της Τούμπας για τους οπαδούς, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο είναι σημαντικό ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής του Covid19, που επηρέασε τη ζωή μας και το ποδόσφαιρο ως ουσιαστικό μέρος αυτής.Η συνεργασία με τους Homefans αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την ανάπτυξη του συλλόγου και θα παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ σε ένα νέο κοινό εκτός Ελλάδας και Ευρώπης. Η Τούμπα και η παγκοσμίου φήμης ατμόσφαιρά της αποτελούν μια ξεχωριστή προσθήκη στους HomeFans και έχουν στόχο να προσελκύσουν οπαδούς που θέλουν να δουν και να ακούσουν όμορφες ιστορίες ποδοσφαίρου.

Εδώ είναι η Τούμπα. Ετοιμαστείτε«.

Διαβάστε ακόμη...