ΠΑΟΚ - Bianco Monte Δράμα

Από acpaok.gr: Για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο «Σπίτι του Χάντμπολ» την Τρίτη 20 Απριλίου και ώρα 18:00, την Bianco Monte Δράμα.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - Bianco Monte Δράμα

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πορεύεται αήττητος στην πρώτη φάση της Handball Premier, στρέφει το βλέμμα του στον θεσμό του κυπέλλου θέλοντας να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Απέναντι του, η Bianco Monte Δράμα, η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που απέσπασε πόντο από τον Δικέφαλο, και πορεύεται σταθερά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βόρειου ομίλου της Handball Premier.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Bianco Monte Δράμα, ο Αλέξανδρος Αποστόλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αγώνας της Τρίτης με την Δράμα είναι πάρα πολύ σημαντικός, είναι ένας «τελικός» για εμάς και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, όλα οι παίκτες βρισκόμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας πολύ δυνατός αγώνας. Στις βλέψεις μας υπάρχει μόνο η νίκη, και δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο, πράγμα που θέλουμε να αποδείξουμε και στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...