Η τρίτη «ντοπιέτα» του Αντρίγια!

Από inpaok.com : Ο ΠΑΟΚ επικράτησε και του Ολυμπιακού στην Τούμπα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να εξελίσσεται σε άνθρωπο όχι μόνο του ντέρμπι, αλλά και των… Play Off για τον Δικέφαλο, αφού έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ στη διαδικασία, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Πηγή: inpaok.com
Η τρίτη «ντοπιέτα» του Αντρίγια!

Ο Σέρβος εξτρέμ στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν δείχνει πως βρίσκει τη φόρμα του, με τους συνολικούς του αριθμούς μέσα στη χρονιά να αγγίζουν ρεκόρ καριέρας (δείτε εδώ), αφού ανάλογα νούμερα είχε μόνο στη Σερβία και την Παρτιζάν.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο 24χρονος εξτρέμ έφτασε στην τρίτη του «ντοπιέτα» με τον Δικέφαλο στο στήθος, πριν καλά- καλά συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας στη Θεσσαλονίκη.

Η αρχή έγινε στη μεγάλη εντός έδρας νίκη με ανατροπή κόντρα στην Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπέγραψε το τελικό 4-1 πετυχαίνοντας δύο γκολ και μια ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης από τον Στέφαν Σβαμπ.

Έπρεπε να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν για να επανέλθει με… φόρα στις «ντοπιέτες» ο Σέρβος.

Η αρχή για τα Play Off έγινε και πάλι στην Τούμπα με τον Αντρίγια Ζίκβοβιτς να «καθαρίζει» την ΑΕΚ με δύο γκολ, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος του ντέρμπι, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο τρίποντο, στην πρεμιέρα των Play Off.

Επόμενο του «θύμα» ήταν ο Ολυμπιακός, με τον Σέρβο να πετυχαίνει δύο γκολ σε λιγότερο από ένα τέταρτο αγώνα, για να χαρίσει στον ΠΑΟΚ μια σημαντική νίκη, με βαθμολογικό και ψυχολογικό υπόβαθρο.

Διαβάστε ακόμη...