Πρωτάθλημα τέλος … League Cup ενόψει

Aπό paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, στη χειρότερη ίσως φετινή του εμφάνιση με 3-0 στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Πρωτάθλημα τέλος … League Cup ενόψει

Από τη στιγμή, που το πρωτάθλημα είχε κριθεί η χθεσινή αναμέτρηση είχε πιο πολύ χαρακτήρα "πρόβας τζενεράλε" για το Final4 του League Cup, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Βέροια. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση, η οποία χτύπησε το καμπανάκι της ετοιμότητας με τους παίκτες του Δικεφάλου να καλούνται να παρουσιάσουν ένα σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο.

Οι ασπρόμαυροι έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τη χρονιά με ωραίο τρόπο, κατακτώντας ένα τίτλο, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι το κύπελλο, το οποίο όπως όλα δείχνουν δε θα γίνει τη φετινή χρονιά. Στη Βέροια ο ΠΑΟΚ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης τον τοπικό Φίλιππο, τον οποίο φέτος έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες.

Η λογική λέει πως το σύνολο του Ματιάσεβιτς δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό. Εκεί θα βρει απέναντι του το νικητή του ζευγαριού, Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου, με τους Πειραιώτες να έχουν το προβάδισμα.

Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει τρία κύπελλα Ελλάδος και τρία πρωταθλήματα. δεν έχει καταφέρει ποτέ ως τώρα να κατακτήσει τον τίτλο του League Cup, κάτι που αποτελεί επιπλέον κίνητρο. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματιάσεβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του κι έτσι ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει πλήρης στη Βέροια.

Διαβάστε ακόμη...