Συν οκτώ και… συνεχίζει

Από inpaok.com:Την πρώτη του σεζόν μακριά από την Αυστρία διανύει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ο Στέφαν Σβαμπ, που πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η σεζόν έχει αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια, από ότι την τελευταία του χρονιά με την Ραπίντ Βιέννης.
Πηγή: inpaok.com
Συν οκτώ και… συνεχίζει

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος έχει, μέχρι στιγμής, 40 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, με απολογισμό έξι γκολ και οκτώ ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περασμένη σεζόν στην Αυστρία ο 30χρονος είχε καταγράψει 32 συμμετοχές ως αρχηγός της Ραπίντ (9 γκολ, 10 ασίστ), δηλαδή οκτώ λιγότερα από όσα έχει κάνει ήδη με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ακόμα και αν συμμετάσχει σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν (εννέα αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου) δεν θα «πιάσει» παρά... ένα το ρεκόρ του, που είναι τα 50 παιχνίδια σε μια σεζόν. Αυτούς τους αριθμούς τους έφτασε σε δύο χρονιές στην Αυστρία, ωστόσο με μια σημαντική παραμέτρο.

Το πρωτάθλημα της χώρας προέβλεπε χειμερινή διακοπή (δεν υπήρχε δράση ολόκληρο τον Ιανουάριο), με τον Στέφαν Σβαμπ να καλείται για πρώτη φορά στην καριέρα του να βγάλει μια σεζόν... σερί!

Διαβάστε ακόμη...