Τριλυράκης: «Η ομάδα έχει πίστη, πάθος και τρέλα»!

Ο Βασίλης Τριλυράκης, άμεσος συνεργάτης του Θανάση Χατζόπουλου στην ΚΑΕ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «full επίθεση» στον «Libero FM 107,4» και αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Τριλυράκης: «Η ομάδα έχει πίστη, πάθος και τρέλα»!

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Και εγώ και ο Θανάσης δεν είμαστε παράγοντες. Είμαι οπαδοί του ΠΑΟΚ και αποφασίσαμε να συνδράμουμε σε μια κατάσταση που χρειαζόταν δουλειά για να αλλάξει. Είμαστε άνθρωποι στον χώρο του επιχειρείν και ενώσαμε τις δυνάμεις μας και την τρέλα μας μαζί με την αγάπη του κόσμου. Αυτό που έγινε στο μπάσκετ, το πέτυχαν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες, ο καθένας με το κομμάτι που έβαλε».

Για τους στόχους: «Υπάρχει κάποιος που θα μη θέλει να πηγαίνει κάθε μέρα και καλύτερα; Ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και ξέρουμε και μέχρι πού μας παίρνει να πάμε οικονομικά. Ξεκινήσαμε την εξυγίανση και αυτό δεν θα αλλάξει. Ποιος δε θέλει να βλέπει την ομάδα να νικά, και να τη βλέπει και στην Ευρώπη; Πρέπει να μιλήσει η λογική. Η οικονομική λογική. Ο κόσμος βοήθησε, εφόσον έρθει και η βοήθεια που υποσχέθηκε ο κ. Σαββίδης, θα είμαστε καλά, αλλά το «καλά» δε σημαίνει οτι θα πάμε κάπου που δεν μπορούμε οικονομικά».

Για τη συμμετοχή του κόσμου στην αύξηση: «Εγω δεν ήμουν μπασκετικός. Και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι είναι ποδοσφαιρικοί. Αν πας όμως και δεις αυτή την ομάδα, αυτή την τρέλα που έχει, αυτή την κάψα που έχει, αυτή την όρεξη, φτιάχνεσαι. Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη, πίστη, πάθος, τρέλα, και η φετινή ομάδα σου το βγάζει αυτό. Αυτό μας πάει μπροστά. Ο κόουτς που είναι μαχητής και τα παιδιά του που τους βλέπεις όλους μια γροθιά, παλεύουν για κάθε μπάλα».

Διαβάστε ακόμη...