Έστειλε μήνυμα ο Μπάμπα

Aπό paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά ανοικτά μέτωπα με φόντο το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και το "χτίσιμο" της νέας χρονιάς.
Πηγή: paok24.com
Έστειλε μήνυμα ο Μπάμπα

Ένα από αυτά, είναι το θέμα του Μπάμπα Ραχμάν, που αγωνίζεται ως δανεικός στον "Δικέφαλο" από την Τσέλσι, χωρίς να έχει μπει οψιόν αγοράς, σε μία ιδιαίτερα ιδιόμορφη περίπτωση.

Ο παίκτης από τη μεριά του, χθες έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, σημειώνοντας στην κάμερα της NOVA πως θέλει να συνεχίσει στην Τούμπα εφόσον βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, έχοντας πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα.

Μέσω του ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα επέστρεψε και στην Εθνική ομάδα της Γκάνας και μάλιστα ήταν στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για τους αγώνες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον παίκτη να αισθάνεται μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερα, έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια.

"Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτήν τη στιγμή αν η επόμενη σεζόν θα με βρει εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις κι ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, πως θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του χθες στην Τρίπολη.

Ο Μπάμπα φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τον δύσκολο τραυματισμό, που όπως είχε περιγράψει σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον είχε επηρεάσει σημαντικά:

"Όταν άκουσα τα νέα για τον τραυματισμό μου, ήθελα να σταματήσω. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που κοιμήθηκα νωρίς! Συνήθως, χρειάζομαι αρκετή ώρα μέχρι να κοιμηθώ, αλλά όταν έμαθα τα νέα, κοιμήθηκα μέσα σε πέντε λεπτά. Ήθελα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω ότι σταματάω, αλλά αφού μίλησα με μερικούς ανθρώπους είπα ότι έπρεπε να σκεφτώ κάποια πράγματα κι ένιωσα ότι ακόμη είχα μία ευκαιρία. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να μπω και πάλι στο γήπεδο, για να κάνω αυτό που αγαπάω".

Σε κάθε περίπτωση κι η περίπτωση του Μπάμπα μεταφέρεται για το φινάλε της σεζόν, όταν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τον παίκτη από τη μεριά του πάντως να έχει στείλει το δικό του μήνυμα.

Διαβάστε ακόμη...