Εμπρός Αητέ!

Από paok24.com:Να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, με την οποία θα "κλειδώσει" την κατάκτηση της 5ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας, θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" (17:00) κόντρα στο Περιστέρι!
Πηγή: paok24.com
Εμπρός Αητέ!

Οι δύο ομάδες έχουν αυτή τη στιγμή 30 βαθμούς αλλά ο Δικέφαλος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, με τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του να καλούνται να δώσουν συνέχεια στις άκρως... πειστικές εμφανίσεις τους και μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την αλυσίδα των επιτυχημένων αποτελεσμάτων τους.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι πως ο Τζος Κάρτερ βρίσκεται στη διάθεσή του και έτσι τα προβλήματα περιορίζονται στα... γνωστά (Τσαλμπούρης, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ), ενώ από την άλλη o Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλο αλλά να έχει στη διάθεσή του τους Τζέι Κρόκετ και ο Τεράν Πέτεγουεϊ που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλη αθλητικότητα, κυρίως από τους Αμερικανούς παίκτες της και μεγάλο βάθος στο ρόστερ της. Το Περιστέρι έχει το ίδιο κίνητρο και την ίδια θέληση με εμάς για αυτό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του αγώνα θα καθοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το ρυθμό του αγώνα, τον έλεγχο των ριμπάουντ, την υπομονή που θα έχουμε, γιατί αυτό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και από και πέρα, από τις σωστές επιθετικές επιλογές πάντα σύμφωνα με αυτά που σου δίνει ο αντίπαλος. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που είναι και ο βασικός μας σκοπός» τόνισε χθες ο Άρης Λυκογιάννης,

Ο "τελικός" για την 5η θέση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 και φυσικά από το PAOK24, ενώ η διαιτητική τριάδα που καλείται να ανταποκριθεί στην κρισιμότητα του αγώνα θα αποτελείται από τους Σχοινά, Τσαρούχα και Κ. Πουρσανίδη.

Διαβάστε ακόμη...