Σε ετοιμότητα η Κ19!

Aπό paok24.com:Πως και πως περιμένουν οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του ΠΑΟΚ την επιστροφή τους στη δράση, παρότι η φετινή χρονιά είναι ουσιαστικά χαμένη και μεταξύ άλλων αναβλήθηκε και το UEFA Youth League.
Πηγή: paok24.com
Σε ετοιμότητα η Κ19!

Οι "ασπρόμαυροι" του Στέλιου Μαλεζά βρίσκονται ουσιαστικά σε... αναμμένα κάρβουνα, καθώς την εβδομάδα που έρχεται θα γίνει γνωστό το αν η επιτροπή των λοιμοξιολόγων θα ανάψει το "πράσινο φως" για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος Κ19.

Σύμφωνα πάντως με τη λογική, η απόφαση των... ειδικών θα είναι θετική, με το πρώτο βήμα να αφορά την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις και το δεύτερο να έχει να κάνει με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που δεν είναι εφικτή η διεξαγωγή του με τον... παραδοσιακό τρόπο, ένα πιθανό σενάριο είναι το πρωτάθλημα να συνεχιστεί από την 7η αγωνιστική και να ολοκληρωθεί στο τέλος του πρώτου γύρου, ενώ ένα άλλο είναι να ξεκινήσει από την αρχή με ένα format που θα θυμίζει περισσότερο Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα διακόπηκε στις 31 Οκτωβρίου με τρία παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο των βαθμών και πιο συγκεκριμένα 18 βαθμούς σε 6 αγώνες αλλά και έχοντας κερδίσει τον Ολυμπιακό με 1-0 στη Σουρωτή στις 25 Οκτωβρίου, με κεφαλιά του Παναγιώτου στο 73΄ ύστερα από κόρνερ του Κωνσταντέλια.

Διαβάστε ακόμη...