ΝΟ Χανίων-ΠΑΟΚ Prima Holidays

Από acpaok.gr: Για την 11η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξιδεύει στην Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρα 18:30, τον ΝΟ Χανίων.
Πηγή: acpaok.gr
ΝΟ Χανίων-ΠΑΟΚ Prima Holidays

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ο ΠΑΟΚ Prima Holidays κυνηγά με αξιώσεις την είσοδο του στην εξάδα, η οποία θα τον οδηγήσει στις δυνατές «μάχες» των πλέι-οφ. Με τρία παιχνίδια να απομένουν, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου τα αντιμετωπίζουν πλέον ως «τελικούς».

Απέναντι του, ο ΝΟ Χανίων, ο οποίος αν και έκανε ιδανικό ξεκίνημα με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια δεν κατάφερε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό γνωρίζοντας έξι σερί ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 8-9 από τον Υδραϊκό στην Κρήτη. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, ο ΝΟ Χανίων αναμένεται να δώσει την τελική τού «μάχη» για την είσοδο στην εξάδα.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Χανίων, ο Νίκολα Ράντονιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και το αντιμετωπίζουμε ως τον έναν από τους τρεις «τελικούς» που θα δώσουμε για να πετύχουμε την είσοδο μας στα πλέι-οφ. Είμαστε μία νεανική ομάδα με πολλές δυνατότητες και προετοιμασμένοι πλήρως για αυτούς τους τρεις «τελικούς». Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι κόντρα στα Χανιά, καθώς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προκειμένου να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο. Θα είναι ένα νευρικό και απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο θα δώσουμε τα πάντα προκειμένου να πάρουμε τη νίκη η οποία θα μας γεμίσει ικανοποίηση».

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021
11η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Ν.Ο. Χανίων
18:30, ΝΟ Χανίων-ΠΑΟΚ Prima Holidays (LIVE ενημέρωση σε Facebook και Instagram Α.Σ. ΠΑΟΚ)

Διαβάστε ακόμη...