«Φωτιά σε όλες τις κάλπες»

Από inpaok.com: Επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης
Πηγή: inpaok.com
«Φωτιά σε όλες τις κάλπες»

Θέση αναφορικά με την ανακοίνωση των Συνδέσμων και την αποστασιοποίηση, εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης, με δίκη της ανακοίνωση , μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα social media.

Σε αυτή αναφέρει:

Αναφορικά με την αποστασιοποίηση μας από την ανακοίνωση των υπολοίπων Συνδέσμων και σεβόμενοι την δύναμη της πολυφωνίας και τον τρόπο έκφρασης όλων των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ από την θέση μας επισημαίνουμε τα κάτωθι:

Ο Π.Α.Ο.Κ. από την αρχή της δημιουργίας ως κίνημα και ιδέα εξήλθε από τον Λαό, εδρεώθηκε στον Λαό, γιγαντώθηκε για τον Λαό και έγινε ένα με αυτόν. Ως Λαϊκό λοιπόν οπαδικό κίνημα, πολλές φορές, ήρθαμε σε σύγκρουση με κάστες επιχειρηματιών που συγκάλυπτε το κράτος και η πολιτεία, μα και πολλάκις φορές παραπάνω σε σύγκρουση με το ίδιο το κράτος , τους νόμους του , τους θεσμούς του, που τόσο άδικα χτυπούσε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ, τον Π.Α.Ο.Κ., είτε άλλωτε με νομοσχέδια και διατάγματα χτυπούσε και εμάς τους ίδιους , τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. .

Το κράτος αυτό λοιπόν, το οποίο επιλέγει διαχρονικά να μας πολεμά με τόση λύσσα για τα υλιστικά συμφέροντα μεγαλοεταιριών , επιχειρηματιών, βαρώνων κοκαΐνης , λαθρεμπόρων, κλπ συγκροτείται από ένα σύστημα διοίκησης που ως κεφαλή του έχει μονάχα ένα κόμμα, "το κόμμα των πολιτικών κομμάτων" ενός σάπιου κοινοβουλευτισμού που "ζέχνει" εδώ και πολλά χρόνια. Για εμάς ο εχθρός δεν επιτίθεται από κάποια συγκεκριμένη θέση αλλά από πάσα κατεύθυνση. Σιχαινόμαστε εσάς και το συνάφι σας , κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι για εμάς είστε όλοι το ίδιο , είστε καλά χωμένοι στο ίδιο βαρέλι χωρίς πάτο, βουτηγμένοι για τα καλά μέσα στα ίδια σκατά.

Φωτιά σε όλες τις κάλπες σας , κρεμάλα σε εσάς , απάντηση στους δρόμους και λευτεριά σε εμάς!
Μετά τιμής Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Διαβάστε ακόμη...