Βάσεις πρόκρισης

Από paok24.com: Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο κύπελλο και τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: paok24.com
Βάσεις πρόκρισης

Η ομάδα του Γκαρσία καλείται να συγκεντρωθεί και ν' αφήσει πίσω της τόσο το αποτέλεσμα, όσο και την εμφάνιση κόντρα στους πράσινους. Το κύπελλο είναι ένας εκ των βασικών στόχων της ομάδας κι η αντιμετώπιση του παιχνιδιού πρέπει να είναι ανάλογη.

Τα πράγματ δεν είναι και ιδιαίτερα καλύτερα ούτε για την ΑΕΚ μετά το βαρύ 1-5 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καθώς και την εισήγηση για αφαίρεση 10 βαθμών για την υπόθεση δωροδοκίας στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε και τους 25 παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα, στην αποστολή για το ματς με την Ένωση:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Η Ένωση από την πλευρά της ανακοίνωσε χθες την αποστολή της, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Διαιτητής του ημιτελικού ορίστηκε ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ με βοηθούς του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με βοηθό τον Φωτόπουλο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00. Θα μεταδοθεί από τον OTESPORTS HD.

Διαβάστε ακόμη...