EOK: Προσωρινός πρόεδρος ο Βασιλακόπουλος

Από thessports.gr : Έγινε πριν από λίγο η διαδικασία για την ανάδειξη Δ.Σ. στη προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ με τον Βασιλακόπουλο να αναλαμβάνει την προεδρία.
Πηγή: thessports.gr
EOK: Προσωρινός πρόεδρος ο Βασιλακόπουλος

Το σήριαλ για το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ είχε σήμερα συνέχεια. Χθες πολλοί έδιναν συγχαρητήρια στον Φάνη Χριστοδούλου, καθώς βγήκε στον αέρα ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος. Οι εξελίξεις, όμως, είναι διαφορετικές.

Όπως ήταν γνωστό, για σήμερα το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη νέα τηλεδιάσκεψη και ο λόγος είχε να κάνει με το ότι η χθεσινή διαδικασία κρίθηκε μη κανονική υπό την έννοια ότι δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενοι ψήφοι, ώστε ο Χριστοδούλου να αναλάβει την προεδρία.

Έγινε, λοιπόν, πριν από λίγο η σχετική διαδικασία και με 11 ψήφους και ένα λευκό ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα είναι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας. Στις 11 ψήφους είναι και αυτή του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.

Αντιπρόεδροι θα είναι οι Αριστείδης Γολέμης και Κώστας Παρίσης, γενικός γραμματέας ο Τάκης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Μένει πλέον να εγκριθεί τυπικά από το Πρωτοδικείο, ενώ αποφασίστηκε όπως οι εκλογές γίνουν στις 30 Μαϊου, αλλά διά ζώσης.

Διαβάστε ακόμη...