Ορισμός πρόκληση από τον Κλάτενμπεργκ!

Από paok24.com: Διαβάζοντας κανείς την ανακοίνωση της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους χειριστές VAR στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ, βλέπει το όνομα του Ολλανδού Κλέι Ρούπερτι σε ότι αφορά το VAR στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: paok24.com
Ορισμός πρόκληση από τον Κλάτενμπεργκ!

Ποιος είναι όμως ο συγκεκριμένος Ολλανδός; Ναι, καλά θυμάστε! Ο χειριστής VAR στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο οποίο... διέπρεψε τόσο ο ίδιος όσο και ο συμπατριώτης του, Μπας Νάιχαους, χαρίζοντας με τις αποφάσεις τους τη νίκη στους "κίτρινους", ειδικά με τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι στον Μπερτόγλιο.

Δηλαδή, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έμεινε τόσο πολύ... ευχαριστημένος από τον 30χρονο Κλέι Ρούπερτι, διαιτητή της... τρίτης κατηγορίας (!) του ολλανδικού ποδοσφαίρου, που για τον επιβραβεύσει για το ότι μεταξύ άλλων φώναζε στον Νάιχαους να τελειώσει (!) το παιχνίδι αντί να ελέγξει το χέρι του Μπαγκαλιάνη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, τον επαναφέρει σε παιχνίδι της Super League και μάλιστα σε ντέρμπι!

Εάν αυτό δεν συνιστά ακόμα μία πρόκληση από την πλευρά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τότε τι συνιστά; Ρητορικό το ερώτημα, με τον... ύποπτο Κλέι Ρούπερτι να παίρνει ένα ακόμα... μεροκάματο αντί να επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο ως τουρίστας!

 

Διαβάστε ακόμη...