Η κρίσιμη εβδομάδα του Βιεϊρίνια

Από paok24.com:Με τους δέκα διεθνείς να απουσιάζουν τις προηγούμενες ημέρες, ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι παίκτες του δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ ο Ουρουγουανός είχε την ευκαιρία να δώσει και πολύτιμες ανάσες στους ποδοσφαιριστές του.
Πηγή: paok24.com
Η κρίσιμη εβδομάδα του Βιεϊρίνια

Οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, με τους Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Κούτσια και Λύρατζη να δίνουν το "παρών", έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία τους στην Εθνική, ενώ από την Τετάρτη και μετά αναμένονται σταδιακά και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Την ίδια ώρα, τα φώτα στρέφονται στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, με φόντο αρχικά το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν στα πλέι οφ και το Κύπελλο.

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" βγήκε σήμερα στο γήπεδο αλλά δούλεψε ατομικά κι ουσιαστικά το αν θα είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση με τους "πράσινους" θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή το αργότερο.

Eφόσον δεν μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα πάει και στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους Ροντρίγκο και Μπάμπα Ραχμάν, με τον Γκανέζο να ενσωματώνεται στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, όταν θα ολοκληρώσει κι αυτός τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...