Ακόνορ : “Τα πηγαίνει πολύ καλά ο Μπάμπα”

Από thessports.gr: Το μέρος του Μπάμπα Ράχμαν για την κριτική που δέχτηκε για τις εμφανίσεις του απέναντι σε Νότιο Αφρική και Σάο Τομέ, πήρε ο Τσαρλς Ακόνορ. Παρά το γεγονός ότι πέτυχε γκολ ο Γκανέζος αμυντικός του ΠΑΟΚ την Κυριακή, τα ΜΜΕ της πατρίδας του δεν έμειναν ικανοποιημένα από την εικόνα του, ωστόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής υπεραμύνθηκε των επιλογών του.
Πηγή: thessports.gr
Ακόνορ : “Τα πηγαίνει πολύ καλά ο Μπάμπα”

Ο Ακόνορ θεωρεί ότι η κριτική προς το πρόσωπο του Μπάμπα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή, λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών που του στέρησαν δυο ολόκληρες σεζόν, ωστόσο η παρουσία του στον Δικέφαλο έχει αλλάξει τα δεδομένα.

"Αυτό το αγόρι έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του πολλούς τραυματισμούς και διάφορα άλλα. Την τελευταία φορά τραυματίστηκε εδώ σε αγώνα της Γκάνας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2017. Ποιος είναι ο καλύτερος για να τον βοηθήσει να επανέλθει;", είπε αρχικά ο Ακόνορ.

"Πιστεύω ότι είναι αυστηρός ο τρόπος που κρίνεται. Είναι στον δρόμο για να βελτιωθεί και τα πηγαίνει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Έχει πλέον ομάδα. Αρχίζει να παίζει σε κανονικό ρυθμό και τα πράγματα αλλάζουν για αυτόν. Να μην είμαστε τόσο σκληροί μαζί του", επεσήμανε ο Γκανέζος ομοσπονδιακός προπονητής.

Διαβάστε ακόμη...