«Γι’ αυτό δούλεψα από μικρός κι είμαι ευτυχισμένος»

Από paok24.com: Ο Κάρολ Σφιντέρσκι παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του μετά το ντεμπούτο του και το γκολ που πέτυχε με την Εθνική Πολωνίας. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε ευτυχισμένος με την εξέλιξη αυτή, σημείωσε πως αυτό ήταν ένα παιδικό του όνειρο ενώ υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες.
Πηγή: paok24.com
«Γι’ αυτό δούλεψα από μικρός κι είμαι ευτυχισμένος»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το γκολ που σημείωσα στο ντεμπούτο μου είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός λόγος για να είσαι ευτυχισμένος. Για αυτό δούλεψα από μικρή ηλικία. Χαίρομαι που έφτασε επιτέλους αυτή η στιγμή. Έχω μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα, σημείωσα ένα γκολ και αυτό θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα λειτουργήσαμε με επιθετική νοοτροπία. Ήμουν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Προσπάθησα να δημιουργήσω κάτι καλό για τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου και λειτούργησε άψογα. Σίγουρα οι συμπαίκτες μου και ο τρόπος που παίξαμε με βοήθησαν στο ντεμπούτο μου. Ο προπονητής μου έδωσε μια ευκαιρία, είχα λίγο χρόνο για να δείξω τα στοιχεία μου και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πάρω περισσότερες ευκαιρίες».

Διαβάστε ακόμη...