Στις "επάλξεις" κατά του Μπατατούδη! (2001)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 28/3/2001, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν στις επάλξεις, εναντίον του τότε μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Μπατατούδη, λόγω της έλλειψης ρευστότητας, με συνέπεια την ... ασυνέπεια, από πλευράς του ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Στις "επάλξεις" κατά του Μπατατούδη! (2001)

Οι Σύνδεσμοι του Δικεφάλου ήταν σε διαρκή κινητικότητα και μεταξύ αυτών και οι «Μακεδόνες», σε μια εκδήλωση των οποίων σαν σήμερα 28/3/2001, εξαγγέλθηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις, εντός των επόμενων ημερών!

Όπως είχε δηλώσει ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης ...

«Ο Γιώργος Μπατατούδης πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ, διέθεσε όσα χρήματα δεν ξόδεψε ποτέ κανείς άλλος γι' αυτήν την ομάδα, αλλά ήρθε η ώρα να αποχωρήσει γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει και κάθε μέρα που περνάει ο ΠΑΟΚ βυθίζεται στο τέλμα της αναξιοπιστίας, της αφερεγγυότητας και της αδυναμίας σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε την παραμονή του στη διοίκηση! Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει... Δεν πρόκειται να συναντηθούμε και πάλι μαζί του όπως το έχει ζητήσει, διότι έχουμε κάνει πολλές συναντήσεις μέχρι σήμερα, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

Με τις συζητήσεις δε βγαίνει τίποτε. Χρειάζονται συγκεκριμένες ενέργειες και θα δοθούν ριζοσπαστικές λύσεις»

Ο πρόεδρος των Μακεδόνων ανήγγειλε στο πολυπληθές ακροατήριο, τέσσερις αποφάσεις των συνδεσμιτών του ΠΑΟΚ:

1. Να διακοπεί κάθε επαφή με τον Μπατατούδη και τους αυλοκόλακές του, καθώς είναι δεδομένο πλέον ότι δεν ... πουλάει.

2. Να δραστηριοποιηθούν οι υπόλοιποι μέτοχοι και με το 1/20 των μετοχών να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ζητώντας έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ για να διαπιστωθούν τυχούσες ατασθαλίες!

3. Να γίνει αποκλεισμός των επιχειρήσεων του Μπατατούδη (Intersat, Άθλος ΑΕ), σε συνεργασία με τους ΠΑΟΚτσήδες της διασποράς.

4. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ να εκδιώξει από την Τούμπα την μπουτίκ, διότι δεν καταβάλλεται από την ΠΑΕ το ενοίκιο...

Υπήρχε η σκέψη για τη διοργάνωση δυναμικού συλλαλητηρίου, αλλά και η ξεκάθαρη πρόθεση των συνδεσμιτών να μη διαταραχτεί η ηρεμία στην ομάδα, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά του τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια τον τελικό με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ακόμη...