Αναλαμβάνει την Γιουβέντους ο Τούντορ;

Από inpaok.com:Η Γιουβέντους έμεινε εκτός Champions League από την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχει τεθεί νοκ- άουτ για τη μάχη του πρωταθλήματος ούσα στο -10 από την κορυφή και πλέον έχει τεθεί εν αμφιβόλω και η παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου, κάτι που έχει φέρει σενάρια για το μέλλον του Αντρέ Πίρλο στον πάγκο της.
Πηγή: inpaok.com
Αναλαμβάνει την Γιουβέντους ο Τούντορ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η καρέκλα του άλλοτε «αρτίστα» των γηπέδων τρίζει επικίνδυνα και ένα από τα σενάρια που φαίνεται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, είναι ο Ιγκόρ Τούντορ!

Ο Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι βρίσκεται στο σταφ του Αντρεά Πίρλο και θεωρείται πιθανό, εφόσον απομακρυνθεί ο Ιταλός από τον πάγκο, να αναλάβει το δύσκολο έργο να «βγάλει» την σεζόν, μιας και είναι ο μοναδικός από την προπονητική ομάδα που έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής.

Ωστόσο αυτό παρουσιάζεται ως μια λύση ανάγκης, αφού ήδη υπάρχει φημολογία για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Ζινεντίν Ζιντάν, με φόντο το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...