Μόνο ο ΠΑΟΚ χωρίς δυο σερί εντός έδρας!

Από sfina.gr: Οι ομάδες που συμμετέχουν στα Play Off και στα Play Out, του πρωταθλήματος έμαθαν το πρόγραμμα τους στα δυο μίνι πρωταθλήματα μετά την ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Πηγή: sfina.gr
Μόνο ο ΠΑΟΚ χωρίς δυο σερί εντός έδρας!

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Παρατηρώντας καλύτερα το πρόγραμμα των Play Off , διαπιστώνει ότι για τις πέντε από τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα Play Off , υπάρχουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Άρης, υποδέχεται τον Αστέρα και στη συνέχεια την ΑΕΚ, τη δεύτερη και την τρίτη αγωνιστική. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα κι έπειτα τον Παναθηναϊκό, την τέταρτη και την πέμπτη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός, υποδέχεται τον Αστέρα και μετά την ΑΕΚ, την πέμπτη και την έκτη αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα και στη συνέχεια την ΑΕΚ, την έβδομη και την όγδοη αγωνιστική. Ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό και μετά την ΑΕΚ, την όγδοη και την ένατη αγωνιστική.

Για τον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς στο πρόγραμμα των Play Off, δεν υπάρχουν δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια για αυτόν, ένα παράδοξο γεγονός της κλήρωσης...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...