Μας κάνεις περήφανους Τάνια!

Από acpaok.gr: Στο World Para Athletics Grand Prix-14th International Athletics Meeting, το οποίο διεξάγεται στην Τυνησία, συμμετέχει ως αθλήτρια η έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά.
Πηγή: acpaok.gr
Μας κάνεις περήφανους Τάνια!

Η Τάνια Κεραμυδά αναχώρησε την Παρασκευή 12 Μαρτίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 22 του ίδιου μήνα. Ο αγώνας της στον ακοντισμό είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 11:05.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για την Τάνια Κεραμυδά είναι η ημερίδα στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 27 Μαρτίου.

Για την συμμετοχή της στους αγώνες, η Τάνια Κεραμυδά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι πολύ καλό για έναν αθλητή να συμμετέχει σε αγώνες αυτού του επιπέδου. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Τυνησία. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, οι θερμοκρασίες μου αρέσουν και αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ. Αν και με ταλαιπωρεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό ένας τραυματισμός στο χέρι μου το τελευταίο διάστημα, δε θα μείνω με κατεβασμένα τα χέρια. Στόχος μου σε αυτή τη διοργάνωση είναι να απολαύσω τον αγώνα μου, να βελτιώσω την ατομική μου επίδοση και επομένως το πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε διεθνές μίτινγκ με τα ΑμεΑ και σίγουρα θα ζήσω έντονα το κάθε δευτερόλεπτο, όπως άλλωστε κάνω πάντα. Η κάθε συμμετοχή έχει τη μαγεία της και όλα αυτά μου προκαλούν δίψα και για τους επόμενους αγώνες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συναθλητές της Εθνικής μας Ομάδας που αγωνίζονται επίσης στο Μίτινγκ».

Μας κάνεις περήφανους Τάνια! Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη...