«Ο Χατζόπουλος δεν είναι τρελός, είναι θεότρελος!»

Από paok24.com: Ο Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε για όλα όσα έχουν γίνει τη φετινή χρονιά, τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ όσο και αυτή που αφορά τα οικονομικά δεδομένα και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου...
Πηγή: paok24.com
«Ο Χατζόπουλος δεν είναι τρελός, είναι θεότρελος!»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη φετινή σεζόν:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να διώχνει τον οικονομικό βραχνά. Χαιρόμαστε που έχουμε καταφέρει να δείχνουμε και στο γήπεδο μια εικόνα ελκυστική. Θέλαμε να έχουμε στο γήπεδο μια ομάδα που θα πάλευε, θα έδινε μάχες, θα προσπαθούσε σε κάθε αγώνα».

Για την παρουσία του στο πόστο του τιμ μάνατζερ:

«Θα μπορούσα να πω πως για μένα ήταν σα να πέφτεις στα βαθιά. Όταν όμως έχεις ανθρώπους στη διοίκηση όπως αυτοί που έχω στο πλευρό μου, έχω τα κατάλληλα στηρίγματα για να μπορέσω να κάνω τα σωστά βήματα».

Για την πορεία της ομάδας:

«Αυτό που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να μάθουμε ήταν ότι ο κόσμος δε καταστρέφεται με μια νίκη, και δεν γίνεται τέλειος και τελειώνουν όλα σε μια νίκη. Υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα. Έτσι πορευόμαστε. Είμαστε δεμένοι. Έχουμε τον άνθρωπο που είναι ο χρηματοδότης της ομάδας που είναι συνέχεια μαζί μας. Ο κ. Χατζόπουλος είναι ο πρώτος που ανεβαίνει στο λεωφορείο όταν πάμε αποστολή. Κάποιοι τον έχουνε πει τρελό, και όταν το άκουσε, παρεξηγήθηκε. Δεν είναι τρελό, είναι θεότρελος. Το χαίρεται, το γουστάρει, τρελαίνεται με τη χαρά, είναι εκεί και στεναχωριέται με τη λύπη, είναι εκεί, συνέχεια, πάντα. Ο κόσμος το βλέπει και γι' αυτό είναι κοντά μας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Είναι ο μοναδικός που πίστευε ότι θα πιάσουμε τον οικονομικό στόχο. Το έλεγε και το ξανάλεγε....».

Για την παρουσία του Άρη Λυκογιάννη:

«Έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Εμείς θέλουμε ο κάθε αθλητής, είτε παίξει ένα λεπτό είτε παίξει 40, να τα έχει δώσει όλα για να πετύχει τη νίκη. Αν στο τέλος ο αντίπαλος είναι καλύτερος, θα του δώσουμε το χέρι και θα ξέρουμε πως το παλέψαμε μέχρι τέλους».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Δεν μπορούμε ακόμα να κοιτάζουμε τα πλέι οφ, τη θέση ή την ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας, είναι νωρίς. Κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...