ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΕΦΑΟΖ

Από acpaok.gr: Για την 3η εξ' αναβολής αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται την Δευτέρα 1 Μαρτίου και ώρα 13:00 στο PAOK Sports Arena, τον ΕΦΑΟΖ. 
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΕΦΑΟΖ



Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα περιμένοντας την επανέναρξη, θέλει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα του και να συνοδέψει την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με νίκη. 

Απέναντι του, ο ΕΦΑΟΖ, μία μαχητική ομάδα, η οποία τις δύο πρώτες αγωνιστικές έκανε μία ήττα από τα Χανιά με 68-70 και μία νίκη επί του Σπόρτινγκ 44-67, δείχνοντας τα «δόντια» της ως νεοφώτιστη. 

Ο Βασίλης Μασλαρινός έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του, πλην της Ρένιας Καρλάφτη, αφού η διεθνής φόργουορντ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΕΦΑΟΖ, η αθλήτρια Βαλεντίνα Τσαβόνι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε προετοιμασμένες και ενθουσιασμένες που επιτέλους παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι μας μετά από 3-4 μήνες. Δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε να μεταφέρουμε όλους τους κόπους μας στο παρκέ, και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Θα παίξουμε για τη νίκη, αποτέλεσμα το οποίο είναι και ζητούμενο».

  

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
3η αγωνιστική, Α1 Μπάσκετ γυναικών
PAOK Sports Arena
13:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΕΦΑΟΖ (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...