Υποψήφιος για... αντί - Καβάνι ο Τζόλης!

Απο paok24.com: Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Sun για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ουρουγουανού επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ο Τζόλης, ο Χάαλαντ και οι υπόλοιποι τρεις!
Πηγή: paok24.com
Υποψήφιος για... αντί - Καβάνι ο Τζόλης!

Ένα ακόμα δημοσίευμα που "συνδέει" τον Χρήστο Τζόλη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φιλοξενείται σήμερα σε βρετανική ιστοσελίδα.

Ο λόγος για σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της "Sun", το οποίο παραθέτει τους πέντε επιθετικούς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του Έντινσον Καβάνι, σε περίπτωση που ο Ουρουγουανός επιθετικός αποχωρήσει από το "Ολντ Τράφορντ" αυτό το καλοκαίρι, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τους "Κόκκινους Διαβόλους" ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Αντρέ Σίλβα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους, ο Εντίν Τζέκο της Ρόμα και ο Χρήστος Τζόλης, για τον οποίο ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει:

"Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αναφέρθηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να ετοιμάζει μία κίνηση - σοκ για τον 19χρονο Έλληνα επιθετικό Χρήστο Τζόλη.

Το αστέρι του ΠΑΟΚ την προσοχή της Γιουνάιτεντ μετά από 15 γκολ (σ.σ. δεν υπολογίζεται προφανώς το γκολ του Τζόλη εις βάρος της Λαμίας) σε 33 παιχνίδια αυτής της σεζόν. .

Ο Τζόλης μπορεί να παίξει στην επίθεση ή στις πτέρυγες, ενώ πέρσι σκόραρε 19 φορές σε 23 παιχνίδια της U19 του ΠΑΟΚ. Τώρα, προσελκύει ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη, με την Γιουνάιτεντ να οδηγεί το κυνήγι.

Διαβάστε ακόμη...