Οι Ρώσοι ξεχώρισαν τα top5 ταλέντα της Super League - Στην κορυφή ο Τζόλης

Από sdna.gr:Τα πέντε κορυφαία ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος ξεχώρισε η ρωσική ιστοσελίδα «sports.ru», τοποθετώντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Χρήστο Τζόλη, ενώ στην πεντάδα βρίσκονται ακόμη δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μιτάι της ΑΕΚ και ο Τζολάκης του Ολυμπιακού.
Πηγή: sdna.gr
Οι Ρώσοι ξεχώρισαν τα top5 ταλέντα της Super League - Στην κορυφή ο Τζόλης

Οι Ρώσοι στέκονται ιδιαίτερα στον Χρήστο Τζόλη, σημειώνοντας ότι έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία μέσα από τις τρομερές εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας και τους εντυπωσιακούς αριθμούς του 19χρονου μεσοεπιθετικού.

«Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ και θεωρείται ως ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος σε αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζόλης έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν, καθώς έχει συμμετοχή σε όλα τα ματς πρωταθλήματος έχοντας 6 γκολ και 6 ασίστ.

Η κορυφαία εφημερίδα της Γαλλίας, L' Equipe συμπεριέλαβε τον Χρήστο Τζόλη στα κορυφαία 50 ταλέντα του κόσμου για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2002, καταλαμβάνοντας την 37η θέση», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «sports.ru».

Στην δεύτερη θέση της λίστα πίσω από τον Τζόλη, βρίσκεται ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας, με τον Νίκα Νινούα να ακολουθεί στην τρίτη θέση, τον Μάριο Μιτάι της ΑΕΚ στην τέταρτη και τον Χρήστο Τζολάκη του Ολυμπιακού να συμπληρώνει την πεντάδα.

 

Διαβάστε ακόμη...