Επιστρέφει στο «σπίτι» του!

Από paok24.com:Μεταξύ των 20 ποδοσφαιριστών της Λαμίας που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφει στο «σπίτι» του!

σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (15:00), είναι και ένας που γνωρίζει καλά την Τούμπα!
Ο λόγος για τον Ζήση Χατζηστραβό, τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει ως δανεικός στη Λαμία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προκειμένου να πάρει εμπειρίες και να διεκδικήσει μία θέση στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ της νέας περιόδου.

Ωστόσο, η σεζόν για τον νεαρό ποδοσφαιριστή κάθε άλλο παρά ιδανικά εξελίσσεται έως τώρα, καθώς ένας σοβαρός μυικός τραυματισμός που υπέστη σε παιχνίδι της Εθνικής στο ξεκίνημα της σεζόν, τον κράτησε εκτός δράσης για 4 μήνες και ενώ στο ξεκίνημα της χρονιάς λογιζόταν ως βασικός στον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Για πρώτη φορά μετά από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 19 Οκτωβρίου, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ξανά σε αποστολή της Λαμίας και δεν αποκλείεται να πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την πρώτη του εμφάνιση ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2019 ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Σερραίου χαφ μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ως συνέχεια των εκπληκτικών του εμφανίσεων με την Κ19 - και μάλιστα ως αρχηγός - υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και βλέποντας στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να "λάμψει" τα επόμενα χρόνια!

Διαβάστε ακόμη...