Η πρώτη αντίδραση του Γκαρσία

Από thessports.gr: Ικανοποιημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του αλλά και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία στην πρώτη του τοποθέτηση.
Πηγή: thessports.gr
Η πρώτη αντίδραση του Γκαρσία

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την γενικότερη λειτουργία μας. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Είναι και θέμα εμπειρίας πολλές φορές. Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλειά τους όλη την βδομάδα που την είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια»

Για την προσέγγιση του ΠΑΟΚ:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πρέπει να χτυπάμε τον κάθε αντίπαλο με διάφορους τρόπους. Ο τρόπος με τον οποίο αμυνόταν ο αντίπαλος, μας έδωσε την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε κάποιους ελεύθερους χώρους στα πλάγια. Ο Ουάρντα έχει την οδηγία να κινείται στα πλάγια για να δημιουργείται υπεραριθμία, με τον Τζόλη»

Σίγουρα η ταχύτητα επηρεάζει και είναι κάτι που θέλουμε να έχουμε. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Πάντα αντιδράς με βάση το παιχνίδι. Κάποιες φορές πρέπει να αντιδράς γρήγορα. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε παίκτες που είναι ικανοί να διαβάζουν τις φάσεις, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τις αποφάσεις τις παίρνουν οι παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...