42 χιλιάδες είδαν ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Η δράση ξεκίνησε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, από τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΑΟΝΣ Μίλωνα.
Πηγή: inpaok.com
42 χιλιάδες είδαν ΠΑΟΚ

Εκεί οι φίλοι του Δικεφάλου αλλά και του βόλεϊ γενικότερα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0. Την συγκεκριμένη μετάδοση την οποία πρόσφερε αποκλειστικά το AC PAOK TV, παρακολούθησαν 8,100 μοναδικοί χρήστες!

Η σκυτάλη πέρασε στο «ντέρμπι» της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών στις 18:00, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Οι φίλοι του Δικεφάλου και του βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την καθαρή νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ. Την συγκεκριμένη μετάδοση την οποία πρόσφερε αποκλειστικά το AC PAOK TV, παρακολούθησαν 15.000 μοναδικοί χρήστες!

Συνεχίζοντας στο βόλεϊ ανδρών, την Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, το AC PAOK TV έδωσε εικόνα τόσο στη μάχη της 2ης εξ' αναβολής αγωνιστικής, όσο και στης 9ης. Οι δύο νίκες με 3-1 και 0-3 αντίστοιχα παρακολουθήθηκαν από 9.600 και 9.000 μοναδικούς χρήστες.

Το τελικό ταμείο κάνει λόγο για περίπου 42 χιλιάδες (41,7 για την ακρίβεια) φιλάθλους, οι οποίοι εν μέσω της πανδημίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα μέσω του AC PAOK TV.

Διαβάστε ακόμη...