Πανόπουλος: «Δικαίωση αλλά… τώρα είναι αργά!»

Απο inpaok.com: Πώς σχολίασε την αθωωτική απόφαση για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη
Πηγή: inpaok.com
Πανόπουλος: «Δικαίωση αλλά… τώρα είναι αργά!»

Ο Χρήστος Πανόπουλος, με δήλωσή του σχολίασε την αθωωτική απόφαση για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη τονίζοντας ότι ναι μεν αποτελεί μια ηθική δικαίωση αλλά σημειώνοντας ότι τώρα που αποφάσισαν τα ελληνικά δικαστήρια είναι αργά.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Σκόντα Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, με δήλωση του στη ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε στην ηθική δικαίωση μετά την απόφαση των δικαστηρίων της ΕΠΟ, αλλά σημείωσε ότι αυτό δεν παύει να σημαίνει πως προηγουμένως η ομάδα της Ξάνθης έχει κατακερματιστεί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«31 Χρόνια στην Α΄ Εθνική Super League, εγώ προσωπικά, η «ομάδα μας», η πόλη μας, οι άνθρωποί της, δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν, κανένα δικαίωμα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Τα λόγια του πρωθυπουργού της χώρας μας ήταν επί λέξη: « Η Ε.Ε.Α έκανε μία γνωμοδότηση, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν». Επέλεξα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα γι΄αυτό, ότι θέλω να κριθούμε από τα ελληνικά δικαστήρια και « δεν θα προσφύγω σε κανένα CAS ».

AYTH TΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ . Δυστυχώς όμως για όλους μας, τα ελληνικά δικαστήρια δεν δίκασαν την υπόθεση, επιλέγοντας το "wording": «Η απόφαση της Ε.Ε.Α είναι δεσμευτική και ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης και δεν δικάζουμε». ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑΙ!!!! ...ΑΛΛΑ δεν παύει να μην έχουμε προηγουμένως κατακερματιστεί. 31 χρόνια τίμιας παρουσίας ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ».

Διαβάστε ακόμη...