Αποχαιρέτησε την Ράντνικ ο Μπράντονιτς (pic)

Από inpaok.com: Το συγκινητικό μήνυμα του νεαρού εξτρέμ
Πηγή: inpaok.com
Αποχαιρέτησε την Ράντνικ ο Μπράντονιτς (pic)

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ετοιμάζεται για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με τον νεαρό Βόσνιο εξτρέμ να αποχαιρετά την πρώην ομάδα του, την Ράντνικ με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς:

«Τέσσερα χρόνια στην Ράντνικ πέρασαν σαν αστραπή. Σε αυτόν τον σύλλογο έζησα μοναδικές στιγμές και εξελίχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Έμαθα πολλά πράγματα, ωρίμασα και κατάλαβα το πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις. Μαζί ζήσαμε όμορφες και άσχημες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις και επιτυχία, αλλά μείναμε ενωμένοι με ψηλά το κεφάλι.

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό και την οικογένειά μου, που ήταν πάντα οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου και χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου για την υποστήριξή τους, αλλά και τους προπονητές της Ράντνικ που μου έμαθαν τόσα για το ποδόσφαιρο.

Θα ήθελα να πω και ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για εμένα, ήρθε η ώρα να «τυπώσω» νέες σελίδες στο βιβλίο που λέγεται ζωή.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ για όλα και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Θα σας υποστηρίζω και θέλω να παραμείνετε στην κορυφαία κατηγορία του βοσνιακού πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...