«Βλαντιμίρ Μπράντονιτς για ΠΑΟΚ!»

Από sdna.gr: Κοντά στην απόκτηση του 21χρονου Βόσνιου, Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του, ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη!
Πηγή: sdna.gr
«Βλαντιμίρ Μπράντονιτς για ΠΑΟΚ!»

Οι πληροφορίες από τη Βοσνία μιλούν για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Ράντνικ, σημειώνοντας πως αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις!

Όπως υπογραμμίζουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του: «Ο νεαρός Βόσνιος διεθνής, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς θα εγκαταλείψει και επίσημα την Ράντνικ. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά ο Μπράντονιτς θα ανακονωθεί επίσημα από την μεγάλη ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ».

Γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 1999, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και πίσω από τον φορ, μετρά φέτος 18 συμμετοχές και πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Βοσνίας, ενώ είναι διεθνής και με την Κ21 της πατρίδας του, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής τρεις συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...