Ήρθε το PAOK FC Chrome Extension

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τη δική του έδρα στο Google Chrome και το Microsoft Edge. Το κάθε παράθυρο που ανοίγετε στον υπολογιστή σας γίνεται μια ακόμα προσωποποιημένη ασπρόμαυρη εμπειρία με wallpapers, video και newsfeed από τους λογαριασμούς μας στα Social Media.
Πηγή: paokfc.gr
Ήρθε το PAOK FC Chrome Extension

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση του ΠΑΟΚ στον ψηφιακό κόσμο των New Media συνεχίζεται με τη δημιουργία της νέας εφαρμογής για Google Chrome και Microsoft Edge browsers.

Εγκαταστήστε το PAOK FC Extension και μετατρέψτε την αρχική σας σελίδα περιήγησης στο internet στην ψηφιακή έδρα του ΠΑΟΚ στον υπολογιστή σας. Απολαύστε την αγαπημένη σας ομάδα με αποκλειστικά HD video και wallpapers. Συνδεθείτε άμεσα μ' ένα κλικ με τις σελίδες του ΠΑΟΚ σε Instagram, Facebook, YouTube, Viber, Twitter, TikTok και φυσικά με το PAOK TV.

Προσωποποιήστε τη σελίδα και τα παράθυρά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, επιλέξτε το αγαπημένο σας background και μηχανή αναζήτησης. Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε μία σελίδα χάρη στο Newsfeed από τους λογαριασμούς μας στα Social Media.

Το PAOK FC Extension σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα σταθερό wallpaper, να περιηγηθείτε σε όλα τα διαθέσιμα Wallpaper που θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, να έχετε διαφορετικό background σε κάθε παράθυρο που ανοίγετε και να τοποθετήσετε τα bookmarks στο σημείο της οθόνης που σας βολεύει καλύτερα.

Κατεβάστε το PAOK FC Extension μ' ένα κλικ εδώ: http://paokfc.mobi/chrome

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην desktop έκδοση και στο προσεχές διάστημα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για smartphones.

Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε πρώτοι για να δημιουργία της mobile version, δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ: https://go.brandturbo.vip/paokfc και θα λάβετε πρώτοι την πρόσκληση για να κάνετε download την εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμη...