Ώρα πρόκρισης!

Από paok24.com: Με την... προίκα του +7 από τη νίκη της Παρασκευής ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Μπιέλοβαρ στη Μίκρα.
Πηγή: paok24.com
Ώρα πρόκρισης!

Ιστορικό ραντεβού για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα κόντρα στην κροατική Μπιέλοβαρ στη δεύτερη αναμέτρηση για τη φάση των 16 του EHF European Cup.

Ο Δικέφαλος θέλει να υπερασπιστεί το +7 του πρώτου αγώνα (28-21) και να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Η αναμέτρηση όπως και στον πρώτο αγώνα θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το Game 2 απέναντι στην ZRK Bjelovar, οι Dajana Jovanovska και Renata Koyumova, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Dajana Jovanovska:

«Οι ρεβάνς είναι πάντα πιο απαιτητικές κατά την γνώμη μου. Πιστεύω ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού πλέον γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα τις αντίπαλες παίκτριες, όπως και αυτές γνωρίζουν εμάς, γνωρίζουν τι λάθη κάναμε, και εμείς ξέρουμε τι να περιμένουμε από το παιχνίδι τους. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε την πρόκριση, όπως και εκείνες, για αυτό πιστεύω ότι θα γίνει ένας υπέροχος αγώνας».

Renata Koyumova:

«Για την ρεβάνς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες γιατί πιστεύουμε ότι η ZRK Bjelovar θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα. Στο πρώτο παιχνίδι έχασαν γιατί δεν ήξεραν τι πρέπει να περιμένουν από εμάς. Εμείς θα παλέψουμε ακόμα περισσότερο, θα παίξουμε για την Θεσσαλονίκη, για τον ΠΑΟΚ, για τους φιλάθλους τους, θα δώσουμε την ψυχή μας και είμαι σίγουρη ότι θα γράψουμε ιστορία!».

Διαβάστε ακόμη...