Αρέσει ο… Αρέσο στον ΠΑΟΚ! (vid)

Από talentabout.gr : Ένα μεγάλο μπαμ κυνηγά ο ΠΑΟΚ, ο ο οποίος ψάχνει τρόπο να φέρει στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο ταλέντο της Ρίβερ.
Πηγή: talentabout.gr
Αρέσει ο… Αρέσο στον ΠΑΟΚ! (vid)

Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν την ενίσχυση της επίθεσης τους στη Λατινική Αμερική και στο… μπολοκάκι βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ουρουγουάης.

Ο λόγος για τον Ματίας Αρέσο. Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 21/11/2002) ενθουσιάζει τους ανθρώπους του “δικεφάλου” του βορρά και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Ο νεαρός αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ του Μοντεβιδέο και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του από νωρίς.

Πρόκειται για έναν αρκετά ικανό σέντερ φορ, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη ομάδα από την ηλικία των 15 ετών.

Ο πιτσιρικάς προέρχεται από ένα “καυτό” 2020, καθώς μέτρησε 11 γκολ και 4 ασίστ σε 21 παιχνίδια, ενώ το 2019 ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στο Σουνταμερικάνα με την U17 των “σελέστε”.

Χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων είναι πως στην Ουρουγουάη τον φωνάζουν “Buffalo”. Ο Αρέσο έχει λάβει το προσωνύμιο του ταύρου λόγω του ιδιαίτερου σχήματος του κεφαλιού του, το οποίο όμως συνάδει και με την συμπεριφορά του στο γήπεδο.

Διαβάζεται τώρα Το ταλέντο του Μιχαηλίδη έφερε... ενδιαφέρον! (photo)
Ωστόσο η περίπτωση του συγκεντρώνει εμπόδια, μιας και ο ίδιος βρίσκεται στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μεταξύ αυτών είναι και η Σεβίλλη, με τον Ματίας να… αρέσει πάρα πολύ στον Μόντσι.

Διαβάστε ακόμη...