«Αποφασισμένοι για τίτλους!»

Από paok24.com:Ο Έλληνας διαγώνιος αναφέρεται στη χρονιά που φεύγει, την επιστροφή στις προπονήσεις, τους στόχους του φετινού βολεϊκού Δικεφάλου, αλλά και την παρουσία του στους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: paok24.com
«Αποφασισμένοι για τίτλους!»

Το... ταμείο μίας ιδιαίτερης χρονιάς για όλο τον κόσμο κάνει ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Μπούτος, με τον Έλληνα διαγώνιο να δίνει στο PAOK24 το «ασπρόμαυρο» στίγμα για τους στόχους του τμήματος με την επανεκκίνηση της σεζόν.

Σχετικά με το 2020 που φεύγει σε λίγες ημέρες ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η χρονιά που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερη για εμένα όπως και για όλο τον κόσμο. Εγώ προσωπικά στην καραντίνα βίωσα μια καθημερινότητα στην οποία δεν είμαι συνηθισμένος γιατί υπό φυσιολογικές συνθήκες το πρόγραμμα μου λόγω του επαγγελματικού αθλητισμού και της φοιτητικής μου ιδιότητας είναι ιδιαίτερα γεμάτο».

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

«Στη δεύτερη καραντίνα βρεθήκαμε πάλι εκτός γηπέδων για περίπου ενάμιση μήνα ωστόσο από τα μέσα Δεκέμβρη επιστρέψαμε. Σίγουρα το περίμενα πως και πως και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένας αθλητής βλέπει το γήπεδο σαν το δεύτερο του σπίτι. Δουλεύουμε σκληρά με όλους τους προπονητές μας με διπλές προπονήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά τους στόχους του Δικεφάλου:

«Έχουμε ένα πλήρες ρόστερ με αθλητές υψηλής κλάσης. Οι στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση των τίτλων και είμαστε αποφασισμένοι να υπερβούμε εαυτόν για να τα καταφέρουμε».

Σχετικά με τη δική του παρουσία για μία ακόμη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας:

«Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα με ιστορία όπως ο ΠΑΟΚ η οποία κάνει πρωταθλητισμό και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος της. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βελτιώνομαι καθημερινά ώστε να συμμετέχω περισσότερο και να βοηθάω στην επίτευξη των στόχων».

Τέλος, ο Α. Μπούτος στέλνει και τις ευχές του για τις εορταστικές ημέρες:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...