«Θα ήθελε τον Γιαννούλη η Νάπολι αλλά..»

Από paok24.com:Σχεδόν ταυτόχρονα με το βρετανικό δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Γιαννούλη να προτείνεται στη Νιουκαστλ, το όνομα του Κατερινιώτη μπακ του Δικεφάλου βρέθηκε και σε ιταλικό ρεπορτάζ!
Πηγή: paok24.com
«Θα ήθελε τον Γιαννούλη η Νάπολι αλλά..»

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της Rai, Τσίρο Βενεράτο, ο οποίος θεωρείται ειδικός στα θέματα μεταγραφών, υποστήριξε πως το όνειρο της Νάπολι αποτελεί ο Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι αλλά αυτό είναι... απαγορευμένο, αλλά την ίδια στιγμή οι "Παρτενοπέι" θα ήθελαν τον Δημήτρη Γιαννούλη αλλά "η πόρτα είναι κλειστή".

Και αυτό γιατί η Νάπολι δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της σε ότι αφορά την οικονομική της άνεση, με χαρακτηριστικό να είναι το γεγονός πως στο ίδιο ρεπορτάζ τονίστηκε πως ο πρόεδρος του συλλόγου εργάζεται πάνω στην πώληση των Μίλικ και Γιορέντε, αλλά και στο να... ξεφορτωθεί τον Γκουλάμ, προκειμένου να προχωρήσουν σε ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Νάπολι.

Σε κάθε περίπτωση, το ότι "έσκασαν" σχεδόν ταυτόχρονα δύο δημοσιεύματα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννούλη, προδιαθέτει για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες...

Διαβάστε ακόμη...