«Ξεκάθαρη αποβολή στον Αϊτόρ»

Από thessports.gr: Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ότι η διαιτησία του Τόμας Μπόνγκαρ ήταν καλή σε γενικά πλαίσια εκτός από την φάση που δεν τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τον Αϊτόρ για το τάκλιν στον Γιαννούλη.
Πηγή: thessports.gr
«Ξεκάθαρη αποβολή στον Αϊτόρ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τάκλιν του Αϊτόρ στον Γιαννούλη:

«Ένας κανονικός διαιτητής αν εξαιρέσουμε μια φάση. Έχουμε ένα αντικανονικό μαρκάρισμα από πίσω είναι περίπτωση ξεκάθαρου επικίνδυνου παιχνιδιού, θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή. Η πρόθεση μετράει πολύ έπρεπε να το αξιολογήσει διαφορετικά ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα».

Για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ:

«Είναι ξεκάθαρο δεν έχει βρει την μπάλα ο Τζόλης, σωστά αποφάσισε ο βοηθός και επιβεβαιώθηκε και από το VAR. Ήταν ξεκάθαρη περίπτωση, δεν ήταν οριακή όσο φαίνεται στην ροή του αγώνα».

Για το γκολ του Παναθηναϊκού:

«Οφσάιντ δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής δέχεται την μπάλα από κανονική θέση, σωστά μας έδειξαν οι γραμμές ότι μέτρησε το γκολ».

Για την φάση του Σφιντέρσκι με τον Πούγγουρα:

«Υπάρχει τράβηγμα φανέλας, αλλά δεν υπάρχει παράβαση, σπρωξίματα και τραβήγματα που δεν προκαλούν την πτώση δεν συνιστούν παράβαση. είναι θετικό που δεν έπεσε ο παίκτης, τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ποδόσφαιρο».

Για την βουτιά του Αϊτόρ:

«Ο επιθετικός προσπαθεί να ξεγελάσει τον διαιτητή, ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι και έδειξε ότι είναι ένας κανονικός διαιτητής».

Διαβάστε ακόμη...