Ώρα για εκτός έδρας νίκη

Από inpaok.com: Ο καιρός που έχει περάσει από την τελευταία νίκη εκτός έδρας είναι πολύς. Η νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν αναγκαία, οι απαιτούμενες αλλαγές έχουν γίνει και ο ΠΑΟΚ, θέλει σήμερα να αλλάξει το μομέντουμ μακριά από το Παλατάκι, κόντρα στον Κολοσσό.
Πηγή: inpaok.com
Ώρα για εκτός έδρας νίκη


Φυσικά και το έργο του Άρη Λυκογιάννη και των παικτών του, δεν είναι εύκολο, ειδικά εκτός έδρας. Η αλλαγή στον πάγκο, το κενό με τον Χέρντον που καλύφθηκε από τον Κονατέ, η νίκη επί του Άρη, είναι γεγονότα που δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα στοιχεία για να φύγει νικητής από τη Ρόδο σήμερα.

Μπορεί να το κάνει; Το ερωτηματικό είναι μεγάλο... Ο Λυκογιάννης στάθηκε πολύ στην άμυνα αλλά και στην ψυχολογία της ομάδας, μετά τη νίκη επί του Άρη, που είχε ουσιαστικά μαζί της, τρεις μέρες. Τώρα, είχε σαφώς περισσότερες για να ετοιμάσει ένα παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει πολύ καλά, ο οποίος όμως έχει αλλάξει κι αυτός αρκετά, από τη δική του θητεία εκεί.

Ο Κολοσσός, έχει το ίδιο ρεκόρ με τον ΠΑΟΚ (2-5) και αρκετά ανάλογη εικόνα σε αποτελέσματα και δυναμική αντιπάλων. Εκτός έδρας έχει 4/4 ήττες, αλλά με Περιστέρι, Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Προμηθέα, εντός έχει κερδίσει Λαύριο και Λάρισα και η μοναδική εκτός προγράμματος ήττα, ήταν αυτή στη Ρόδο από το Μεσολόγγι τη δεύτερη αγωνιστική. Συν το ότι τόσο για την ήττα από τον Ηρακλή, όσο και γι' αυτήν από τον Προμηθέα, έχασε στο τέλος, έχοντας και παράπονα από τη διαιτησία...

Άρτις, Ζάρας και Άντριτς είναι οι κύριοι άξονες του από την περιφέρεια, σημαντικός μέσα στη ρακέτα ο Καντέρ, ενώ ο Τούμπα είναι θηριώδης, αλλά έχει ρόλο κυρίως σε άμυνα-ριμπάουντ. Ο Χάνας που αντικατέστησε τον Λάιλ, ψάχνει ρυθμό, έχοντας παίξει με Λάρισα και Προμηθέα, ενώ εμπειρία και ενέργεια, δίνει και ο Ξανθόπουλος, στην ομάδα του Ηλία Καντζούρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αναστόπουλος Π., Συμεωνίδης και Τσολάκος.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16:15 και η μετάδοση του από την πλατφόρμα του ERTflix και του EΡΤ Sports 3.

Διαβάστε ακόμη...