Το ταξίδι συνεχίζεται...

Από acpaok.gr: Αποστολή εξετελέσθη! Ο ΠΑΟΚ Mateco έκανε το καθήκον του απέναντι στην μαλτέζικη Kavallieri RS2, και προκρίθηκε στην φάση των «16» όπου και θα αντιμετωπίσει την κροατική žrk Bjelovar.
Πηγή: acpaok.gr
Το ταξίδι συνεχίζεται...

Μετά το επίτευγμα αυτό, η ΓΓΑ έδωσε το δικό της επίσημο «πράσινο φως» ώστε οι αθλήτριες του Δικεφάλου να επιστρέψουν στο γήπεδο, και να πραγματοποιήσουν σε συνθήκες... κανονικότητας τις προπονήσεις ενόψει των διπλών αναμετρήσεων κόντρα στους Κροάτες.

Ο ΠΑΟΚ Mateco όντας ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία για να συνεχίσει την πορεία του επάξια.

Έτσι, αθλήτριες και τεχνικό τιμ, τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, επέστρεψαν στο «Σπίτι του Χάντμπολ» όπου και πραγματοποιούν απερίσπαστες την προετοιμασία τους.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει physical conditioning, τακτική σε άμυνα και επίθεση, αλλά και άφθονη βίντεο-ανάλυση η οποία δίνει σαφή εικόνα για την δυναμικότητα του αντιπάλου.

Η κατάσταση των αθλητριών του Δικεφάλου είναι σε πολύ καλό επίπεδο παρά την αγωνιστική αποχή, γεγονός που φέρνει χαμόγελα στο τεχνικό τιμ, το οποίο είναι σίγουρο ότι μέχρι τον Ιανουάριο που είναι προγραμματισμένοι οι δύο αγώνες η ομάδα θα βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ Mateco είναι «λευκό», με τον Δημήτρη Πελεκίδη να έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...